Hvem er Morthen?

Jeg har 35 års erfaring fra gasbranchen, herunder 19 år indenfor de regionale gasselskaber. Her har jeg blandt andet arbejdet som tekniker/projektleder, og de sidste fire år som energirådgiver indenfor industrielt erhverv.

I 14 år var jeg ansat var indenfor VVS-branchen som afdelingsleder af gasafdelinger. Jeg har A- og B-autorisation, og som tekniker har jeg startet brændere op og lavet service på olie og gasbrændere, både herhjemme og i udlandet.

Hvad er DK Gasteknik?

Pr. 1. januar 2018 blev DK Gasteknik min fuldtidsbeskæftigelse. Jeg havde i mere end fire år haft virksomheden som bibeskæftigelse, og jeg fandt i forløbet ud af, at der var arbejdsopgaver nok til at bære en virksomhed. Jeg arbejder primært med projektledelse og rådgivning, men jeg servicerer også industrielle gasanlæg både i Danmark og Tyskland. Når det meste af arbejdsugen er gået med at lave papirarbejde, er det rart at komme ud og servicere et anlæg i ny og næ. 

Min mangeårige erfaring fra gasbranchen kommer i spil i disse år, hvor gasreglementet og tilsynsstrukturen står overfor en omfattende justering. Mit omfattende netværk og indsigt i branchen sikrer, at forandringerne berører mine kunder mindst muligt. 

Kontakt mig og hør nærmere

Jeg står stærkt med mine samarbejdspartnere

HMN Gasnet
DGD Dansk Gas Distribution
Kosan Gas
Viking energi
Primagas
Vaillant
Weishaupt
helge frandsen.png
viessmann.png

Er du interesseret i lidt god gas?

bubble